Parasta kuvaajan työssä on se, että pääsee tallettamaan asiakkaiden elämän tärkeimpiä hetkiä visuaalisessa muodossa muistoihin.

Valokuvaaja

Valokuvaajan työn on saanut alkunsa teini-iän harrastuksesta. Olen onnekkaassa tilanteessa, kun saan tehdä sellaista työtä, minkä parissa viihdyn jokaikinen päivä. Jokainen kuvaustilanne on ainutlaatuinen, mutta jokaista tilannetta yhdistää yksi asia: tunteiden tallentaminen kuvan muotoon. Oli kyseessä sitten hää- tai hautajaiskuvaukset, haluan, että kuvista pystyy aistimaan tunnelman.

Teen monenlaisia kuvauksia aina yrityskuvauksista lemmikkikuvauksiin. On hienoa päästä näkemään ja tallentamaan hyvin erilaisia hetkiä. Jos pitää valita oma suosikkini, se on hääkuvaukset. Onnellisia ihmisiä on aina ilo kuvata.

© Anna Sappinen
© Anna Sappinen

Palveluista löytyy myös kevyt videotuotanto, kuten hää- ja mainosvideot. Saman katon alta löytyy myös äänituotanto, aina sävellyksestä valmiiseen tuotokseen asti. Itselläni ei ole osaamista tälle alalle, vaan mieheni taitaa tämän osuuden videotuotannosta. Kysy rohkeasti lisätietoja tästä palvelusta!

Olen aina vannonut Canon nimeen. Tällä hetkellä käytössä on Canon 5D Mark IV. Objektiiveista ahkerimmassa käytössä on Canon 70-200mm 2.8 III.

Toimialueenani on koko Suomi, vaikka teenkin kuvauksia päätoimisesti Satakunnan, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Otan asiakkaita vastaan toimipisteessäni Karviassa. Ison osan ajasta kuitenkin teen liikkuvaa työtä.

Mikäli suunnitteillanne on mitä tahansa promokuvauksista hääjuhlaan, otathan yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavissa! Suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!


niina@niinarautiainen.fi


Kuvaushinnasto

Kuvausten tarjouspyynnöt niina@niinarautiainen.fi. 

Jokaisen asiakkaan kanssa sovitaan erikseen kuvaussopimuksen sisällöstä. 

Muistathan kysyä kampaamopalvelut samaan pakettitarjoukseen 🖤

Henkilö- perhe ja lemmikkikuvaus

Rippi-, valmistujais-, perhe-, muut henkilökuvat ja juhlan kuvaus

Henkilökuvauksen sisältö kootaan jokaiselle asiakkaalle erikseen. Se voi pitää sisällään potretit miljöössä, kirkossa ja/tai juhlapaikalla tilaisuuden kuvaamisen sekä dokumentaarisen kuvaamisen valokuvina ja videona.

Potretteihin varataan yleensä aikaa 1h.

alk

110€/h

Tapahtumakuvaus

Konsertit, vuosijuhlat ja muut tapahtumat

Vaihtoehtoina tapahtuman kuvaus valokuvina ja/tai videona.

alk

100€/h

Hääkuvaus

Hääkuvauksen sisältö kootaan jokaiselle asiakkaalle erikseen. Se voi pitää sisällään potretit miljöössä, vihkitilaisuuden, juhlakuvauksen ja dokumentaarisen kuvaamisen valokuvina ja videona.

Potretteihin varataan yleensä aikaa 1h.

Kysy lisätietojaHautajaiskuvaus

Hautajaiskuvauksen sisältö kootaan jokaiselle asiakkaalle erikseen. Se voi pitää sisällään siunaustilaisuuden, hautaanlaskun ja muistotilaisuuden.

Kysy lisätietojaVideotuotanto, äänituotanto

Videotuotannot dokumentaarisista juhlavideoista yritysvideoihin. 

Teemme yhteistyötä musiikkialan ammattilaisten kanssa. Äänituotantoa saatavilla sävellyksistä valmiiseen tuotantoon asti. 

Kysy lisätietoja

Yrityskuvaus

Henkilöstö-, tuote-, tila- ja muut kuvaukset

Kuvien käyttöoikeudet sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

alk

110€/h (alv 0%)

Kaikki hinnat sisältävät alv 24% (paitsi yrityskuvaus 0%). 

Hinnasto ei sisällä matkakuluja. Jokaiseen tarjouspyyntöön toimitettavassa henkilökohtaisessa tarjouksessa on mukaan laskettuna kuvauskohtainen matkakulu.

Pidämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Kysy kuvauksiin tarjoukset kampauksista samalla tarjouspyynnöllä.


Lisää kuvia nähtävillä linkin takaa: