Elämämme on täynnä tunnerikkaita hetkiä: suuri ja pieniä, onnellisia ja haikeita. Valokuvaajana haluan tallentaa hetket ja tunteet kuvan muodossa muistoihin.

Valokuvaaja

NR Visuals on saanut alkunsa teini-iän harrastuksesta. Olen onnekkaassa tilanteessa, kun saan tehdä sellaista työtä, minkä parissa viihdyn joka ikinen päivä. Jokainen kuvaustilanne on erilainen, mutta jokaista tilannetta yhdistää yksi asia: tunteiden tallentaminen kuvan muotoon. Oli kyseessä häät tai hautajaiset, promo- tai perhekuvaukset, haluan, että kuvista pystyy aistimaan tunnelman. 

Usein kysytään, että mistä kuvauksista pidän eniten. Vaikea kysymys. Todella vaikea. Ehkä juuri sen vuoksi teen hyvin laajalti erilaisia kuvauksia. Hääkuvaukset ovat kuitenkin sellaiset, mitkä itselleni eniten jäävät mieleen. Onnellisia ihmisiä on ilo kuvata. 

Toimialueenani on koko Suomi, vaikka teenkin kuvauksia päätoimisesti Satakunnan, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. 

Tarjolla olevat kuvauspalvelut:

Yrityskuvaus

Tapahtumakuvaus

Hääkuvaus

Hautajaiskuvaus

Henkilö-, perhe- ja lemmikkikuvaus

© Laura Koivumäki / Geopark
© Laura Koivumäki / Geopark

Olen aina vannonut Canon nimeen. Tällä hetkellä käytössä on Canon 5D Mark IV. Objektiiveista ahkerimmassa käytössä on Canon 70-200mm 2.8 III.

Otan asiakkaita vastaan toimipisteessäni Karviassa. Ison osan ajasta kuitenkin teen liikkuvaa työtä. Ajankohtainen kalenteri ja paikkakunnat löytyvät Kalenteri välilehdeltä.

Mikäli suunnitteillanne on mitä tahansa promokuvauksista hääjuhlaan, otathan yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavissa! Suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Muista myös kysyä NR Hius & Kauneus puolen palvelut samaan tarjoukseen.


Lisää kuvia nähtävillä Instagramin puolella!

Yhteystiedot:

NR Visuals

Alkkiantie, 39960 Karvia

niinarautiainen@icloud.com