Elämämme on täynnä tunnerikkaita hetkiä: suuri ja pieniä, onnellisia ja haikeita. Kuvaajana haluan tallentaa hetket ja tunteet visuaalisessa muodossa muistoihin.

Valokuvaaja

Valokuvaaminen on itselleni ollut läpi elämän jatkuvasti mukana enemmän ja vähemmän. Teini-iässä kuvailin ratsastusharrastuksen myötä paljon eläimiä. Aikuisiällä luonnon kauniit hetket ja värit on saanut tarttumaan kameraan yhä enemmän ja enemmän. Harrastusmielessä olen viimeisinä vuosina kuvaillut ihmisiä, eläimiä, tapahtumia ja maisemia. 

Jossain kohtaa kuvaaminen koki käännekohdan, kun sain pyyntöjä tulla kuvaamaan erilaisia perhejuhlia ja tapahtumia. Hiljalleen tästä tuli yksi työ itselleni lisää. Tänä päivänä teen kuvauksia hiustöiden lisäksi tasavertaisesti molempia. Olen siis itseopiskellut valokuvaaja. Olen kiitollinen siitä, että tämä "ammatti" on ollut asiakaslähtöinen: ilman teidän kuvauskyselyitä en ehkä ikinä olisi tästä työtä tehnyt itselleni. 


Otan asiakkaita vastaan toimipisteessäni Karviassa. Ison osan ajasta kuitenkin teen liikkuvaa työtä enimmäkseen Satakunnan alueella. Ajankohtainen kalenteri ja paikkakunnat löytyvät Kalenteri välilehdeltä.

Mikäli suunnitteillanne on juhlat tai esimerkiksi promokuvat kaipaa uusintaa, otathan yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavissa! Suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!


Lisää kuvia nähtävillä Instagramin puolella!

Yhteystiedot:

NR Visuals

Alkkiantie, 39960 Karvia

niinarautiainen@icloud.com