Parasta kuvaajan työssä on se, että pääsee tallettamaan asiakkaiden elämän tärkeimpiä hetkiä visuaalisessa muodossa muistoihin.

Valokuvaaja

Valokuvaajan työn on saanut alkunsa teini-iän harrastuksesta. Olen onnekkaassa tilanteessa, kun saan tehdä sellaista työtä, minkä parissa viihdyn jokaikinen päivä. Jokainen kuvaustilanne on ainutlaatuinen, mutta jokaista tilannetta yhdistää yksi asia: tunteiden tallentaminen kuvan muotoon. Oli kyseessä sitten hää- tai hautajaiskuvaukset, haluan, että kuvista pystyy aistimaan tunnelman.

© Laura Koivumäki / Geopark
© Laura Koivumäki / Geopark

Teen monenlaisia kuvauksia aina yrityskuvauksista lemmikkikuvauksiin. On hienoa päästä näkemään ja tallentamaan hyvin erilaisia hetkiä. Jos pitää valita oma suosikkini, se on hääkuvaukset. Onnellisia ihmisiä on aina ilo kuvata.

Palveluista löytyy myös kevyt videotuotanto, kuten hää- ja mainosvideot. Saman katon alta löytyy myös äänituotanto, aina sävellyksestä valmiiseen tuotokseen asti. Itselläni ei ole osaamista tälle alalle, vaan mieheni taitaa tämän osuuden videotuotannosta. Kysy rohkeasti lisätietoja tästä palvelusta!

Olen aina vannonut Canon nimeen. Tällä hetkellä käytössä on Canon 5D Mark IV. Objektiiveista ahkerimmassa käytössä on Canon 70-200mm 2.8 III.

Toimialueenani on koko Suomi, vaikka teenkin kuvauksia päätoimisesti Satakunnan, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. 

Tarjolla olevat kuvauspalvelut:

Yrityskuvaus

Tapahtumakuvaus

Hääkuvaus

Hautajaiskuvaus

Henkilö-, perhe- ja lemmikkikuvaus

Videotuotanto, äänituotanto

Otan asiakkaita vastaan toimipisteessäni Karviassa. Ison osan ajasta kuitenkin teen liikkuvaa työtä. Ajankohtainen kalenteri ja paikkakunnat löytyvät Kalenteri välilehdeltä.

Mikäli suunnitteillanne on mitä tahansa promokuvauksista hääjuhlaan, otathan yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisen median kanavissa! Suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Muista myös kysyä Hius & Kauneus puolen palvelut samaan tarjoukseen.


Lisää kuvia nähtävillä Instagramin puolella!

Yhteystiedot:

niina@niinarautiainen.fi